PlejmoKatsomme silloin tällöin vuokraelokuvia älytelevision kautta. Netflixin elokuvatarjonta ei oikein tarjoa meille sopivia elokuvia, joten olemme käyttäneet SF Anytimen elokuvapalvelua. Kerroimme aiemmin SF Anytimen toiminnasta Samsungin älytelevisiolla pidemmässä arvostelussa täällä, mutta SF Anytimen televisiosovelluksen päivityksen myötä siitä tuli hieman huonompi.

Päätinkin kokeilla toista Samsungin älytelevisiosta löytyvää vuokrauspalvelua nimeltä Plejmo. Plejmoon on aiemmin yhdistynyt videopalvelut Film2home sekä Headweb ja sen hinnat ovat pääsäntöisesti euron pari halvemmat, kuin SF Anytimessä. Plejmo tarjoaa SD- ja HD-laatuiset elokuvat yhdellä hinnalla, kun taas SF Anytime veloittaa HD-laadusta hieman SD-laatua enemmän.

Plejmon elokuvan vuokraamisen jälkeen se ei kuitenkaan toiminut ollenkaan älytelevision kautta. Elokuvan sijaan ruudulla oli vain musta kuva, johon ei auttanut television uudelleenkäynnistäminenkään. Kaikki Plejmon trailerit toimivat kuitenkin moitteettomasti television kautta ja vuokrattu elokuva toimi myös tietokoneen kautta katseltuna.

Lähetin asiasta sähköpostia suomeksi Plejmon asiakaspalveluun, joka vastasikin seuraavana aamuna. Vastaus tuli tosin ruotsiksi. Vastauksen mukaan Plejmon sovellus ei toimi Samsungin B- ja C-sarjan televisioilla. Minulla on tosin Samsungin E-sarjan televisio.

Plejmon elokuva jäi näin ollen katsomatta ja seuraavalla kerralla taidan käyttää jälleen SF Anytimeä.