MaxivisionMaxivision toi pari vuotta sitten palvelunsa tarjolle myös Samsungin älytelevisioihin. Nyt eräs käyttäjä on ihmetellyt miksei sovellus toimi Samsungin tämän vuoden älytelevisiossa ja Maxivision tarjoaa ongelmaan vähintäänkin eriskummallista ratkaisua. Maxivisionin asiakaspalvelun mukaan he aikovat pyytää Samsungia poistamaan sovelluksen tarjonnastaan. Palvelua ei siis yritetä edes päivittää niin, että se toimisi myös Samsungin uusissa televisioissa.

Selvittelin hieman asiaa ja näyttäisi siltä, ettei Maxivision kerro enää missään tietoa älytelevisioissa toimivasta Maxivision@TV -palvelustaan. Maxivision on esimerkiksi poistanut sivuiltaan Maxivision@TV -palvelusta kertovan sivunsa. Googlen välimuistista sivu kuitenkin vielä löytyy ja sinne se on tallennettu kaksi viikkoa sitten.

Maxivision ei ole viime aikoina oikein onnistunut kehitysprojekteissaan. Maxivision@TV oikein saanut tuulta purjeisiinsa, eikä sillä ole voinut edes katsella kaikkia Maxivisionin kanavia. Ilmeisesti Maxivision@TV:tä ei kehitetty ollenkaan palvelun lanseerauksen jälkeen. Sääli sinänsä, sillä esimerkiksi minä olisin ottanut Maxivision@TV:n mielelläni käyttööni, jos se olisi vastannut digiboksiversiota.

Maxivision toi myös pari vuotta sitten television Facebookiin. Palvelun avulla pystyi katsomaan Ylen sekä MTV3- ja Nelonen-kanavien suoria lähetyksiä. Tämänkin palvelun kehitystyö valui hukkaan, sillä televisioyhtiöiden mukaan Maxivisionilla ei ollut lupaa näyttää kanavia Facebookin kautta. Maxivisionin FacebookTV jouduttiinkin sulkemaan jo viikon kuluttua avaamisesta.