Mobiili-TVMobiilitelevisio ei ole yleistynyt Suomessa toivotulla tavalla ja sen toimilupa saatetaankin lakkauttaa vuonna 2012, ellei sillä ole silloin tarpeeksi käyttäjiä. Mobile Content Venture aikoo tuoda mobiilitelevision Yhdysvaltoihin ensi vuoden lopussa, jolloin yhteenliittymän mobiili-tv -verkon on tarkoitus kattaa yli 40 prosenttia maan väestöstä.

Mobile Content Venturen tavoitteena on tarjota aluksi jokaisella markkina-alueella ainakin kaksi mainoksilla rahoitettua ilmaiskanavaa ja kanavien määrän odotetaan kasvavan tulevaisuudessa. Yhteenliittymä neuvottelee monien valmistajien kanssa, jotta päätelaitteita olisi tarjolla ensi kesän jälkeen.

Mobile Content Venturen mobiilitelevisio tulee aloittamaan toimintansa New Yorkissa, Los Angelesissa, Chicagossa, Philadelphiassa, San Franciscossa, Dallasissa, Washington D.C.:ssä, Atlantassa, Houstonissa, Detroitissa, Tampassa, Phoenixissa, Minneapolisissa, Orlandossa, Portlandissa, Cincinnatissa, Greenvillessä, West Palm Beachissä, Birminghamissa ja Knoxvillessä.

Mobile Content Venture on joidenkin Yhdysvalloissa toimivien televisioyhtiöiden yhteenliittymä, johon kuuluu muun muassa Fox ja NBC.