RahaMonet käyttävät nykyään musiikin suoratoistopalveluita, kuten esimerkiksi Spotifyä, Deezeriä tai Pandoraa. Palvelut maksavat musiikin käytöstä korvauksia kappaleiden esittäjille, tekijöille ja levy-yhtiöille, mutta aina silloin tällöin korvausten pienuus saa kritiikkiä.

Tällä kertaa kritiikkiä antaa All About That Bass -megahitin toinen kirjoittaja Kevin Kadish. Kadishin mukaan kappaletta on kuunneltu Pandoran kautta 178 miljoonaa kertaa ja se oli listaykkösenä 78 maassa, mutta hän sai palkkioksi kappaleen suoratoistosta vain 5600 dollaria (noin 5000 euroa).

Kadishin mukaan miljoona kuuntelijaa tuottaa musiikin kirjoittajille noin 90 dollarin tulot, joten ilmeisesti hän sai All About That Bass -kappaleen kirjoittajille annetuista tuloista noin kolmasosan. Kappaleen toinen kirjoittaja ja esittäjä on Meghan Trainor. Ei ole tiedossa paljonko levy-yhtiö ja muut korvausten saajat ovat saaneet tuloja kappaleen suoratoistosta.

Ilmeisesti tässä tapauksessa mainittu 5600 dollaria oli saatu vain Pandoralta. Korvauksia maksetaan toki myös muiden suoratoistopalveluiden toimesta ja esimerkiksi radiosoitto lisää kappaleista saatavia tuloja. Suoratoistosta saatavien tulojen pienuus oli esillä Yhdysvalloissa, jossa asiasta keskusteltiin joidenkin kongressiedustajien kanssa. Keskusteluiden tarkoituksena on löytää parempia tapoja tasata musiikintekijöiden tuloja.