JääkiekkoJääkiekon MM-kisat alkavat tänään ja MTV esittää kaikki Suomen pelit ilmaiseksi. Muiden otteluiden katsominen onnistuu maksukanavien tai C Moren kautta. Kaikkien otteluiden katsominen onnistuu myös ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavan kautta.

IIHF:n YouTube-kanavan otteluiden näkyminen on kuitenkin estetty joissain maissa, jotta esimerkiksi suomalaiset eivät näkisi kisoja sen kautta. YouTuben geo-blokkauksen kiertäminen on kuitenkin helppoa. Geo-blokkauksen kiertäminen onnistuu esimerkiksi käyttämällä VPN-palveluita ja yksi ilmainen mahdollisuus on käyttää Opera-selaimen sisäänrakennettua VPN:ää ja valitsemalla maaksi Singaporen. Monet VPN-palvelut tarjoavat myös parin viikon ilmaiskäyttöä, mikä riittää lähes koko kisojen ajaksi.

Selaimille löytyy myös monia lisäosia, joilla YouTuben maaestojen kierto onnistuu helposti. Esimerkiksi Chromen GeoProxy -lisäosa voisi olla hyvä vaihtoehto. Myös puhelimille löytyy monia VPN-sovelluksia ja ainakin Opera VPN on ilmainen vaihtoehto.

Joinain vuosina YouTuben suorien otteluiden lähetystä on viivästetty puolella tunnilla, jotta maaestojen kiertäminen ei olisi niin houkuttelevaa. Digileluilla ei ole kuitenkaan tiedossa tullaanko tämän vuoden otteluita viivästyttämään.

Vuonna 2012 MTV piti YouTuben maarajoitusten kiertämistä varastamisena, mutta Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus (TTVK), kertoi ettei geoblokkauksen kiertävä katsoja riko lakia.