NelonenNelonen Media kasvattaa maksukanavatarjontaansa viiteen kanavaan, jotka näkyvät myös teräväpiirtoversioina. Urheilukanavat Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 ovat jo aloittaneet lähetykset ja niiden HD-versiot aloittavat lähetykset helmikuussa. Uudet Nelonen perhe ja Nelonen maailma -kanavat aloittavat lähetyksensä maaliskuun alussa ja nykyisen Kino TV:n uusi nimi on Nelonen Kino.

Elokuva- ja sarjakanava Nelonen Kino tulee tarjoamaan nykyistä enemmän muun muassa amerikkalaisten huippusarjojen ensi-iltoja yksinoikeudella. Nelonen Perhe -kanava tulee tarjoamaan koko perheen elokuvia ja sarjoja. Nelonen Maailma esittää matkailu- ja luonto-ohjelmia sekä dokumentteja. Kaikista viidestä kanavasta tulee tarjolle myös teräväpiirtoinen sisarkanava.

”Maksullisen kanavaportfolion kasvattaminen on osa monikanavastrategiaamme. Tavoitteenamme on ottaa merkittävä osuus maksu-tv-markkinasta tarjoamalla kuluttajille sisältöjä useissa eri jakelukanavissa ja päätelaitteissa. Huippu-urheilun, viihteen, teräväpiirron ja uusien palveluiden yhdistelmä vastaa sekä kuluttajien että maksu-tv-jakelijoiden muuttuviin tarpeisiin ja vahvistaa asemaamme mediatalona”, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Hans Edin.

Nelonen Median tavoitteena on tuoda uudet kanavat monien maksu-tv-toimijoiden valikoimiin kaapeli-, antenni-, satelliitti- ja IPTV-verkoissa.