DNADNA on tuomassa uuden DNA Welho MatkaTV -sovelluksen Android, Windows Phone ja iOS -alustoille. Sovelluksella voidaan tallentaa televisio-ohjelmia ja niitä voidaan katsella myöhemmin älypuhelimilla, tableteilla ja television kautta. Sovelluksen kuvien perusteella sovelluksella voidaan mahdollisesti katsoa myös suoria lähetyksiä. Kuvien perusteella ohjelmia voidaan tallentaa myös jatkuvasti, joten esimerkiksi kaikki Urheiluruudut voidaan tallentaa automaattisesti.

Päivitys 25.3.2013: DNA Welho MatkaTV -sivut on nyt avattu ja palvelu on tilattavissa 4,95 euron kuukausihintaan. Myös Wbox HD2 ja Wbox HD2s -digibokseihin on lisätty tuki MatkaTV-sovellukselle.

Palvelu ei olle vielä käytössä, sillä DNA:n MatkaTV-sivulla sanotaan: ”Tälle sivulle tulossa pian lisätietoa DNA Welho MatkaTV-sovelluksesta”. Sovellus löytyy kuitenkin tällä hetkellä Androidille Google Playsta. Sovellus on aiemmin ollut hetken tarjolla myös App Storessa ja ilmeisesti myös Windows Phone -kaupassa, mutta tällä hetkellä sovellusta ei kuitenkaan löydy enää näistä paikoista.

Googlella löytyy myös viitteistä, että Applen laitteille ja Windows Phonelle on tulossa tarjolle myös suuremmille ruuduille tarkoitettu DNA Welho MatkaTV HD -sovellus. DNA:n keskustelupalstan mukaan uuden palvelun aloitus on siirtynyt, mutta vielä ei kuitenkaan ole tietoa milloin palvelu aiotaan avata.

DNA Welho MatkaTV

DNA Welho MatkaTV