NetflixNetflix on kertonut, että sen katselu kasvoi kesä-heinäkuussa 25 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Katselutuntien kasvu oli Suomessa surempaa, kuin muissa pohjoismaissa. Ruotsissa katselu lisääntyi kesän aikana 20 prosenttia, Norjassa 19% ja Tanskassa 17%. Netflixin arvion mukaan kasvun taustalla on ollut viileät kesäsäät ja kesämökkien parantuneet nettiyhteydet.

Ruotsalaisen tutkimusyhtiö Mediavision mukaan Netflix on selvästi suosituin maksullinen tilausvideopalvelu Suomessa. Mediavisionin mukaan Netflixillä oli keväällä Suomessa noin 300 000 asiakasta. Toisaalta helmikuussa New York Times arvioi Suomessa olevan jopa 540 000 Netflix-asiakasta, joten arvioissa on paljon heittoa. Netflix ei itse kerro paljonko palvelulla on käyttäjiä Suomessa.

Netflix ilmoitti myös juuri nostavansa palvelun hintoja. Uusien hintojen myötä teräväpiirtolaatua samaan aikaan kahteen laitteeseen tarjoavan Tupla-jäsenyyden hinta nousee eurolla 9,99 euroon kuukaudessa. Huonomman SD-laadun katselu yhdeltä ruudulta kerrallaan maksaa 7,99 euroa ja Ultra HD -laatu samaan aikaan neljälle laitteelle maksaa 11,99 euroa kuukaudessa. Nykyiset asiakkaat voivat jatkaa vanhoilla hinnoilla vielä vuoden ajan.