NokiaNokia on kertonut avaavansa Comes with Music -palvelun Suomessa. Marraskuun lopussa aukeava palvelu on mahdollista ostaa puhelimen mukana ja aluksi palvelu on mahdollista saada viiteen puhelinmalliin, jotka ovat Nokia X6, N97 mini, 5530, 5630 ja 5130 Xpressmusic.

Comes with Musicin avulla puhelimeen voi ladata rajoittamattomasti musiikkia kuuden miljoonan kappaleen valikoimasta ja musiikkia löytyy myös kaikilta neljältä suurimmalta levy-yhtiötä. Latauksia voi tehdä 12- tai 18-kuukauden ajan, mutta ladattua musiikkia pystyy kuuntelemaan myös sopimuskauden jälkeenkin. Nokialta on mahdollisesti tulossa mahdollisuus ostaa jatkokuukausia sopimuskauden päättymisen jälkeenkin.

”Haluamme tarjota kuluttajille kuunneltavaksi rajattoman määrän musiikkia, jonka he voivat ladata joko matkapuhelimeensa tai tietokoneelle. Nokia Comes With Music -palvelun tärkeimpiä kriteereitä on varmistaa ulkomaisen listamusiikin lisäksi laaja kotimainen musiikkitarjonta. Ostamalla Nokia Comes With Music -laitteen suomalaiset kuluttajat saavat lisämaksutta suosikkiartistiensa tuotannon”, johtaja Tuula Rytilä-Uotila Nokiasta kertoo.

Musiikkikappaleet on suojattu kopioinninestolla ja ne siirretään puhelimeen Windows-ohjelmalla. Myös Mac-ohjelma on tulossa, mutta sen aikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.