NokiaNokian Comes with Musicin avulla uuden puhelimen ostaja voi saada 12 tai 18 kuukauden ajaksi käyttöönsä rajoittamattoman musiikkivalikoiman. Alun perin Isossa-Britanniassa avattu palvelu toimii nykyään kymmenessä eri maassa, muttei vielä Suomessa. Nokia aikoo kuitenkin esitellä Suomen markkinoille suunnattua Comes with Musicia ensi torstaina.

Comes with Music -palvelu tarjoaa käyttäjälle rajattomat musiikkilataukset 12-18 kuukauden sopimuskauden aikana ja musiikkia voi kuunnella myös sopimuskauden päätyttyä. Musiikkikappaleet on varustettu kopiointisuojauksella, joka rajoittaa musiikin käyttöä muissa laitteissa. Comes with Music -palvelu sisältyy puhelimen ostohintaan.

Palvelu on ollut saatavilla ainakin 5310 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N95 8GB ja N96 -puhelimiin ja se on tulossa saataville ainakin 5230, X3 ja X6 -malleihin. Nokia 5230:n julkistuksessa puhelimen verottoman hinnan kerrottiin olevan 149 euroa ja Comes with Music -palvelullisen puhelimen hinta olisi 259 euroa. Comes with Music maksaisi siis 110 euroa (veroton hinta). Comes with Music -palvelua on saanut myös alemmilla hinnoille muiden puhelinmallien kanssa.

Comes with Musicin hinnasta tai Suomeen tulon aikataulusta ei ole vielä kerrottu enempää, joten joudumme odottamaan ensi torstaihin saakka saadaksemme enemmän tietoa.

Comes with Musicin Isossa-Britannian käyttäjät ovat saaneet Nokialta sähköpostin, jossa kerrotaan heidän saavan ilmaiseksi kolme kuukautta lisäaikaa palvelun käyttöön.