AllTogetherAllTogether on suomalainen mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjä näkee listan lähistöllä olevista kavereista ja voi pitää hauskaa heidän kanssaan. Lähistöllä olevia kavereita voi kutsua sovelluksen sisäisellä viestitoiminnolla esimerkiksi hampurilaiselle, kahville tai oluelle. Lätkämatsissa ollessaan käyttäjä näkee helposti ketkä hänen kavereistaan ovat myös pelissä ja ystävien kanssa voi sopia tapaamisesta vaikka ottelun jälkeen. AllTogetheria voidaan käyttää monissa tilanteissa ja se tekee lähistöllä olevien ystävien löytämisestä todella helppoa.

AllTogetherEsimerkiksi allekirjoittanut on tavannut ystäviään kasvokkain paljon enemmän AllTogetherin asentamisen jälkeen. AllTogetherin kautta minut on kutsuttu esimerkiksi pitsalle sekä elokuviin ja itse olen pyytänyt kavereitani esimerkiksi oluelle. Olen myös viestitellyt sovelluksen viestiominaisuuden avulla samassa jalkapallo-ottelussa oleville kavereilleni pelin kulusta.

AllTogether on juuri päivittynyt versioon 1.2.1, jossa on mukana muutama uusi ominaisuus. Käyttäjä voi poistaa sijainniin jakamisen käytöstä tilapäisesti esimerkiksi ulkomaille matkustaessaan. Käyttäjä voi myös halutessaan piilottaa puhelimen yläreunassa näkyvän ikonin ja Androidin ilmoitusalueella näkyvän tiedon lähistöllä olevien kavereiden määrästä.

Asenna AllTogether Android 4.0 tai uudempiin laitteisiin täältä. Sovelluksen kotivisu löytyy täältä ja Facebook-sivu täältä.

Alla on AllTogetherin esittelyvideo.