PlusTVPlusTV kertoi tämän vuoden huhtikuussa aloittavansa teräväpiirtolähetykset kesän jälkeen. Toukokuussa PlusTV kertoi käyvänsä verkko-operaattorin kanssa neuvotteluita HD-kanavien lähettämisestä. Toukokuussa PlusTV lupasi pitää asiakkaansa mahdollisimman hyvin ajan tasalla tilanteesta.

DVD Plazan keskustelualueen käyttäjä on kyllästynyt odottamaan ja kysyi PlusTV:ltä teräväpiirtokanavien aloituksen aikataulua.

”PlusTV on yrittänyt löytää ratkaisua antenniverkon teräväpiirtokanavien lähettämisestä verkko-operaattorin kanssa, mutta vielä ei ole päästy sopimukseen. Neuvottelut osapuolten välillä jatkuvat, mutta uutta ajankohtaa lanseeraukselle ei pystytä määrittämään. Tavoitteena on tuoda teräväpiirto osana PlusTV:n palvelua heti kun yhteisymmärrys sopimuksesta syntyy.”, kerrotaan PlusTV:n vastauksessa.

Vastaus on lähes sama, minkä PlusTV on kertonut nettisivuillaan jo toukokuussa. Ainoa ero on PlusTV:n HD Ready –merkittyjen laitteiden myyntiintulon arvioitu aika. Toukokuussa laitteiden odotettiin tulevan myyntiin loppukesästä ja uudessa vastauksessa niiden odotetaan tulevan myyntiin vuodenvaihteen jälkeen.