Popcorn HourPopcorn Houria valmistava Syabas Technology on ilmoittanut C-200 -mediatoistinten seuraavan tilauserän lähtevän asiakkaille vasta 26. lokakuuta. Yritys on kertomansa mukaan saanut niin paljon tilauksia, ettei kaikille yksinkertaisesti vielä riitä laitteita.

Ensimmäisten kahden erän viivästymiset ovat johtuneet myös jokaisessa laitteessa havaitusta mekaanisesta viasta, jonka vuoksi kiintolevyjen asennus on aiheuttanut ongelmia. Myös etupaneelit toimittavan alihankkijan huonosti tekemät etupaneelit on täytynyt tehdä uudelleen.

Tulevat viivästymiset johtuvat osaltaan Kiinan kansantasavallan perustamisen 60-vuotispäivän vuoksi työntekijöille annetusta kahdeksan päivän vapaasta, jonka vuoksi kiinalaisen alihankkijan tehdas on suljettuna 1.10. – 8.10. välisen ajan.

Popcorn Hour C-200 -mediatoistimen valmistumiseen meni aikaa enemmän, kuin alunperin odotettiin. Ensimmäiset innokkaat tilaajat saivat kauan odottamansa postipaketin pari viikkoa sitten, mutta ikävä kyllä ensimmäinen ohjelmistoversio on ollut joiltain osin pahasti keskeneräinen. Ensimmäinen laite-erä lähti tilaajille 11. syyskuuta ja toinen erä 28. syyskuuta.