RahaRaha-automaattiyhdistys on tehnyt suosituimmista peleistään myös mobiiliversiot, joita voi pelata tällä hetkellä Android- ja iOS-puhelimilla sekä tableteilla. Aluksi tarjolla on pelit Pajatso, Kulta-Jaska, Multihand Blackjack, Captain’s Treasure Pro, Jacks or Better, Eurooppalainen ruletti ja Gold Rally. RAY aikoo laajentaa pelivalikoimaansa kevään aikana.

Maksullisten pelien lisäksi RAY tarjoaa pelattavaksi ongintapelin nimeltä Onnen onki, jonka avulla on mahdollista voittaa palkintoja. Onnen onki -pelin palkintoina ovat muun muassa katselukoodeja Makuunin elokuviin, Spotify-käyttöaikaa tai Samsung Galaxy S III- ja iPhone5 -älypuhelimia. Pääpalkintona Onnen onki -pelissä arvotaan osallistujien kesken 3 000 euron arvoinen matkalahjakortti.

RAY_2

RAY:n mobiilipelit on tehty HTML5-tekniikalla ja ne toimivat samalla pelialustalla muiden Raha-automaattiyhdistyksen pelien kanssa. Myös pelitili on sama pelattaessa netissä ja mobiilissa. Näin ollen mobiili- ja nettipelien ominaisuudet ovat yhteneväiset riippumatta siitä, minkälaisella koneella pelejä pelataan.

RAY_1

RAY toi nettipelit tarjolle reilut kaksi vuotta sitten ja jo yli 200 000 suomalaista on rekisteröitynyt RAY:n asiakkaiksi. RAY:n nettikasinon peleistä on maksettu voittoja pelaajille noin 1,5 miljardia euroa.

Tämä on sponsoroitu artikkeli ja alta löydät RAY:n Onnen onki -pelin mainosvideon.