Galaxy S5Kielinaisena ja Smoukahontaksena tunnettu pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg julkaisi maaliskuun alussa YouTubessa tunnetuksi tulleen videon, jolla hän esittää miltä eri kielet kuullostavat ulkomaalaisen mielestä. Videosta tuli yllättäen huippusuosittu ja sitä on tällä hetkellä katsottu YouTubessa yli 11 miljonaa kertaa.

Suositun talk shown emäntä Ellen DeGeneres kutsui Saran ohjelmaansa ja samalla matkalla Forsberg kävi neuvottelemassa työ- ja musiikkisopimuksista. Forsberg sai rahakkaan työsopimuksen Los Angelesista, jonne hän muuttikin toukokuussa. Forsbergin palkan kerrotaan olevan 250 000 – 360 000 euroa kahdelta vuodelta ja matkasta tehtiin myös nettisarja MTV:n katsomoon.

Samsung tarjoaa mahdollisuuden seurata Sara Maria Forsbergin jalanjälkiä. Samsung Galaxy S5 #galaxystories-kilpailu tarjoaa mahdollisuuden voittaa YouTubeen oma nettisarja, jota tulee tekemään oma tuotantotiimi ja Samsung tulee takaamaan sarjalle miljoona katselukertaa.

YouTube-videoiden kuvaus onnistuu kätevästi esimerkiksi Samsung Galaxy S5 -puhelimella. Galaxy S5:ssä on 16 megapikselin kamera, jonka autotarkennus reagoi alle 0,3 sekunnissa. Kameralla voidaan tallentaa UHD 4K -tarkkuuden videoita, joiden resoluutio on 3840 x 2160 ja kuvia otetaan 30 sekunnissa. Kamerassa on myös HDR-ominaisuus, joka tuo kuviin todentuntuiset värit erilaisissa valaisuolosuhteissa.

Tämä on sponsoroitu artikkeli ja alla on Samsungin kilpailun esittelyvideo.