SonySonyn toimitusjohtaja Howard Stringeron paljastanut yhtiön viisi vuotta suunnitteleman ja kehittäneen televisiolaitteen olevan vihdoin julkaisuvalmis. Sonyn uutukainen on toimitusjohtajan mukaan niin hyvä, että sillä voi kilpailla Steve Jobsia vastaan.

Sony ei ole vielä paljastanut enempää uutukaisestaan, joten vielä on epäselvää onko kyseessä jonkinlainen uusi televisio vai liittyykö se sisällön katsomiseen monelta eri laitteelta. Monet uutissivustot ovat arvelleet televisiouutuuden liittyvän jotenkin Sonyn suunnittelemaan neljän ruudun käyttöön ja verkkopalveluihin. Neljällä ruudulla Sony tarkoittaa puhelimia, tabletteja, tietokoneita ja televisioita.

Verkkopalveluina Sonyltä löytyy jo esimerkiksi Video ja Music Unlimited -palvelut, joiden avulla elokuvia, televisio-ohjelmia ja musiikkia voidaan katsoa ja kuunnella netin kautta monilla erilaisilla laitteilla.

Stringerin mukaan jokainen yhtiön valmistama televisio tuottaa yhtiölle tappiota. Oletettavasti Sony kertoo uutukaisestaan lisää viimeistään tammikuun CES-messuilla.