SpotifySpotify ja Samsung ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa Spotifyn käyttämisen Samsungin televisioissa, Blu-ray -soittimissa sekä kotiteatterijärjestelmissä. Spotify-sovelluksen käyttö tulee onnistumaan ensimmäiseksi Samsungin E-sarjan älytelevisioilla ja sovellus tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.

Spotifyn käyttö Samsungin laitteilla tulee vaatimaan maksullisen Premium-jäsenyyden käyttöä ja sovelluksella voidaan käyttää olemassa olevia soittolistoja. Myös musiikin etsiminen ja jakaminen on mahdollista Spotifyn teleiviosovelluksella.

”Erinomainen musiikki vaatii erinomaista äänenlaatua. Uutta Spotify-sovellusta käytettäessä ei tarvitse enää kiinnitellä kaapeleita tietokoneesta tai tabletista äänentoistojärjestelmään. Samsungin älytelevisioissa ja kotiteatterijärjestelmissä toimiva sovellus tuo Spotifyn suuren musiikkikirjaston suoraan olohuoneeseen”, sanoo Samsung Electronics Europen sisältöpalveluiden johtaja Dan Saunders.

”Televisio on useimman ihmisen viihteen keskipiste, joten on luonnollista tuoda Spotifyn musiikkipalvelu internetiin kytkettyihin älytelevisioihin”, sanoo sen sijaan Spotifyn laitteistokumppanuuksista vastaava johtaja Pascal de Mul.