NetflixNetflx on saatavilla 241 alueella ja maailmanlaajuisesti palvelusta löytyy 13 612 nimikettä. Esitysoikeuksien vuoksi eri maissa asuvat käyttäjät saavat katsottavakseen eri määrän elokuvia ja sarjoja. Cordcutting.com on kerännyt AllFlicksin tietojen pohjalta listan eri maissa ja alueilla saatavilla olevista nimikkeistä.

Eniten nimikkeitä on käytössä Yhdysvalloissa, sillä siellä Netflixin käyttäjät pääsevät käsiksi 5087 nimikkeeseen (37 % Netflixin kaikista nimikkeistä). Yhdysvaltojen jälkeen listalta löytyy Väli-Amerikan saaria ja maita, joiden asukkailla on käytössä noin neljätuhatta nimikettä. Heti näiden perässä tulee Etelä-Amerikan valtiot ja niiden perästä löytyvät Kanada ja Kuuba noin 3 500 nimikkeellä.

Netflixin laajin tarjonta Euroopassa löytyy Britanniasta ja siihen liittyvistä alueista, joilla on käytössään hieman alle kolmetuhatta nimikettä. Suomalaiset Netflixin käyttäjät pääsevät katsomaan enemmän nimikkeitä kuin monien muiden eurooppalaisten valtioiden asukkaat, mutta jäämme kuitenkin muutaman nimikkeen jälkeen Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Sveitsistä.

Suomen Netflix-käyttäjät pääsevät näkemään 2131 nimikettä, joka on noin 15 prosenttia Netflixin koko tarjonnasta. Esimerkiksi Ranska (1833 nimikettä), Saksa (1647 nimikettä) ja Viro (1244 nimikettä) ovat Suomen perässä. Listan perää pitää Sudan 908 nimikkeellä.

Cordcutting ja AllFlicks ovat molemmat suomalaisen Ville Salmisen ylläpitämiä palveluita.