HD readySuomalaisilta kaapeli- ja satelliittioperaattoreilta löytyy tällä hetkellä yhteensä 22 HD-kanavaa, jotka kaikki löytyvät helposti Digilelujen HD-kanavat palvelusta. Näiden lisäksi YLE lähettää teräväpiirtona suuria urheilukilpailuita.

Operaattorit

Kaapelipuolella Welholla on tarjolla eniten teräväpiirtoa, peräti 19 kanavaa. Elisalla on 14 kanavaa, samoin kuin Tampereen Tietoverkolla (TTV). Lumotv:ltä ja DNA:lta löytyy 13 HD-kanavaa ja Turun kaapelitelevisiolla niitä on 11. Aina ja Anvia tarjoavat kahdeksan ja kuusi teräväpiirtokanavaa.

Sonera on kaapelitelevisiopuolen poikkeus, sillä se ei tarjoa yhtään teräväpiirtokanavaa kaapeliasiakkailleen. Sonera tarjoaa sen sijaan joillain alueilla 13 HD-kanavaa valokuidun kautta.

Satelliittipuolella Canal Digitalilla on 12 HD-kanavaa ja Viasatilla neljä. Näiden lisäksi Maxivision tarjoaa kahta HD-kanavaa IPTV:n kautta.

Kanavat

Tällä hetkellä HD-urheilua tarjoaa Canal+ Sport HD, ESPN America HD, Eurosport HD, eurosport 2 HD, Viasat Sport HD ja Rush HD. Elokuvatarjontaa löytyy Canal+ Film HD:ltä, TV1000 HD:ltä ja Silver HD:ltä.

Luonto- ja tiedeohjelmaa tarjoavat muun muassa Animal Planet HD, Discovery HD Showcase, History HD ja National geographic HD. Musiikkia tarjoaa teräväpiirtona iConcerts HD sekä MTVN HD ja muuta teräväpiirto-ohjelmaa tarjoavat BBC HD, Fashion TV HD, Luxe HD, MyZen.tv HD ja Ruotsin television ohjelmia lähettävä SVT HD.

Nelonen HD ja SuomiTV HD -kanavat lähettävät normaaliresoluutioisen ohjelmistonsa teräväpiirtomuodossa.

Antennikin saa teräväpiirtoa

Antenniverkkokin saa kohta kahdeksan teräväpiirtokanavaa ja mukana on ainakin Animal Planet HD, Canal+ Film HD, MTVn HD, Nelonen Sport Pro HD ja TV1000 HD. Lisäksi Family Channel Oy:ltä tullee SuomiTV HD, Turner Entertainment Networksiltä elokuvakanava ja Yleltä sen oma HD-kanava.