Popcorn TimeEnsimmäinen Popcorn Time julkaistiin keväällä ja siitä tuli hetkessä suosittu. Sovelluksen avulla kuka tahansa voi valita helposti Netflixiltä näyttävästä listasta haluamansa elokuvan ja katsoa sen ilman mitään turhia latauksia tai tekstitysten etsimisiä.

Popcorn Timen ongelmana on se, että palvelu on laiton. Tämän vuoksi ensimmäinen Popcorn Time poistettiinkin hyvin nopeasti, mutta alkuperäisen version lähdekoodien avulla palvelusta on tehty monia kopioita. Yksi suosituimmista kopioista on time4popcorn.eu.

Time4popcorn.eu -versio on tällä hetkellä asennettuna Yhdysvalloissa 1,4 miljoonaan laitteeseen ja aktiivisia käyttäjiä sillä on siellä yli satatuhatta. Seuraavaksi suosituin time4popcorn.eu on Alankomaissa, jossa se on asennettu 1,3 miljoonaa kertaa ja kolmanneksi suosituin se on Brasiliassa noin 700 000 asennuksella.

Time4popcorn.eu -version käyttäjien kannattaa kuitenkin olla hieman varovaisia, sillä jotkut käyttäjät ovat raportoineet redditissä uusimman time4popcornin sisältävän troijalaisia, jotka varastavat käyttäjän salasanoja.

Redditin kommentteja lukemalla herää kuitenkin pieni epäilys, että kyseessä voisi olla toisen Popcorn Time -version, popcorntime.io:n, kehittäjien mustamaalausyritys, jolla he pyrkivät saamaan time4popcorn.eu -version käyttäjät siirtymään oman version käyttäjiksi.