Google TVGoogle ilmoitti televisioalusta Google TV:n päivittyvän ensi viikolla Sonyn televisioihin. Logitechin Google TV:tä käyttävät laitteet saavat päivityksen hieman myöhemmin.

Päivityksen myötä Google TV -laitteiden käytettävyys on parantunut ja laitteiden käyttö on paljon helpompaa. Esimerkiksi aloitusnäkymää voi muokata haluamakseen ja ”All apps” -näkymästä voi käynnistää ohjelmia Android-puhelinten tapaan. Myös Google TV:n hakuopminaisuuksia on parannettu, joka helpottaa sisällön löytämistä esimerkiksi suorista lähetyksistä, Netflixistä, YouTubesta tai HBO GO -palvelusta.

Google TV 2.0:sta löytyy uusi TV & Movies -sovellus, jolla voi selata 80 000 elokuvaa ja sarjojen jaksoa kaapelin, satelliitin, Netflixin, Amazonin, YouTuben ja muiden palveluiden kokoelmista. YouTuben käyttö Google TV:llä tulee parantumaan, joten palvelun teräväpiirtovideoiden katselu tulee olemaan nopeampaa ja helpompaa.

Google TV:hen voi myös asentaa uusia ohjelmia suoraan Android Marketista. Tietenkään puhelimille tai mobiililaitteille tehdyt sovellukset, jotka vativat esimerkiksi kosketusnäytön, GPS:n tai puhelintoimintojen olemassaoloa eivät tule toimimaan televisiossa. Televisiolle tehtyjä ohjelmia ei ole aluksi montaa, mutta määrä tulee kasvamaan tulevaisuudessa.