Wbox HD DVRDNA:n maahantuoma Wbox HD DVR tuli myyntiin noin kolme vuotta sitten. Laitteessa on vikoja, mutta laitteelle ei ole kuitenkaan julkaistu yhtään viat korjaavaa ohjelmistopäivitystä. Huhtikuussa viat pahenivat, eikä boksilla voinut tallentaa minkään kaapelioperaattorin verkoissa Canal+ First HD, Canal+ Sport HD tai Silver HD -kanavia. Myöskään Yle HD -kanavan tallennus ei onnistu laitteella.

Ruotsissa esiintyi samojen kanavien tallennusongelmia Humax HDPVR-1000C -laitteella, joka on täysin sama kuin Suomessa myytävä Wbox HD DVR. Ruotsissa ongelmat saatiin korjattua lähetysverkon muutoksilla, mutta Suomessa ongelmia ei kuitenkaan saatu tai haluttu korjata lähetysverkkoa muokkaamalla. DNA kertoikin asiakkaille vian olevan laitteessa ja ohjelmapäivityksen olevan tekeillä.

Elokuussa Canal+ First ja Canal+ Sport HD -kanavien tallennus alkoikin yhtäkkiä toimia ilman ohjelmistopäivitystä, joten ongelman saikin korjattua lähetysverkon parametreja muuttamalla. Yle HD ja Silver HD -kanavien tallennus ei kuitenkaan toimi vieläkään.

DNA:n asiakaspalvelu lupasi jo helmikuussa uuden ohjelmistoversion olevan valmiina ja odottavan enää testausta ja Cable Ready HD -hyväksyntää. Sama asiakaspalvelija kertoi kuitenkin lokakuussa, ettei uutta ohjelmistoa olekaan saatu vielä valmiiksi.

Nyt uusimman DNA:lta saadun tiedon mukaan ohjelmistopäivitys olisi tulossa joulukuussa. Aika näyttää tarkoittaako DNA:n asiakaspalvelu tämän vai jonkun toisen vuoden joulukuuta.

Wboxin tallennusongelman voi kiertää poistamalla ohjelmakortin boksista ennen tallennusta. Ilman korttia ohjelma tallennetaan salattuna ja sen voi katsoa myöhemmin laittamalla ohjelmkortin takaisin boksiin. Jos boksi kysyy puretaanko tallenne, kannattaa vastata ei pureta. Jos tallenteen yrittää purkaa pysyvästi, tuloksena saattaa olla toimimaton tallenne.