NetflixJouluna on hyvää aikaa sarjamaratoneille, joiden aikana voi katsoa muutaman Netflix-sarjan kaikki jaksot peräkkäin. Uni saattaa kuitenkin tulla silmään loppuillasta, mutta Netflixin jaksot senkun jatkavat toistumistaan. Huonoimmassa tapauksessa aamuyön tunteina herätessä ei ole minkäänlaista muistikuvaa mihin jaksoon tai mihin jakson kohtaan katselu on päättynyt.

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Netflix on tehnyt ohjeet villasukkien tekoon. Villasukkiin asennettava elektroniikka tunnistaa katselijan nukahtamisen ja pysäyttää näin käydessä videon toiston. Sukkien ajatuksena on tunnistaa nukahtaminen liiketunnistimen avulla ja lähettää sen jälkeen televisiolle toiston pysäytyskomento.

Netflixin ohjeista löytyy ensin esimerkkejä villasukkien kuoseista, esimerkiksi House of Cardsille ja Narcosille löytyy oma kuosi. Sukkien kutomisen jälkeen tarvitaan hieman elektroniikkaa ja kolvataan ohjeiden mukainen laite, joka liitetään sukkiin. Sukkien toiminnan saa jokainen todeta itse, kunhan on ensin kutonut sukat. Näppärät joulupukin apulaiset ehtivät vielä kutomaan muutamat sukat pukinkonttiin.