TiVoTiVo on saanut patentin season pass -ominaisuudelle, jonka avulla voi tallentaa kaikki valittujen sarjojen jaksot automaattisesti. Season pass mahdollistaa sarjan kaikkien jaksojen tallentamisen ja uusinnat voidaan joko tallentaa tai jättää tallentamatta.

Tallennettaville sarjoille voidaan asettaa tärkeysjärjestys, jolloin tärkeämmän sarjan jakso tallennetaan kokonaan ja järjestyksessä alempana oleva ohjelma tai sen osia voidaan jättää tallentamatta. Tallentamatta jäänyt jakso voidaan tallentaa automaattisesti myöhemmin lähetettävästä uusinnasta.

Samanlainen ominaisuus löytyy nykyään myös monien muidenkin valmistajien laitteista ja Suomessa ominaisuuden saa käyttöönsä helpoiten Topfieldin tai Dreamboxin bokseihin asennettavilla lisäohjelmilla. TiVo haki patenttia jo vuonna 1999, jolloin se julkaisi ensimmäisen digitallentimensa ja ominaisuus ei ollut vielä laajasti käytössä.

Aika tulee näyttämään tulevatko muut valmistajat toteuttamaan automaattitallennuksen jotenkin eri tavalla vai maksavatko he TiVolle ominaisuuden käytöstä.