TopfieldEnsimmäiset Topfield CRC-2400 -HD-boksit ovat olleet käyttäjillä nyt noin kolme viikkoa, eikä boksi alkukokemusten perusteella toimi kovinkaan hyvin. Aiemmin kertomiemme ongelmien lisäksi boksista on löytynyt monia uusia ongelmia.

Topfield on kertonut monille käyttäjille, että USB-laitteelle siirrettyjä tallenteita voisi katsoa myös tietokoneella. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä käyttäjät eivät ole saaneet videoita toistettua millään videoiden toisto-ohjelmilla. Esimerkiksi Topfieldin mainostama VLC Player ei osaa toistaa Topfield CRC-2400:n videoita.

Topfield CRC-2400 ei osaa myöskään toistaa ulkoiselta USB-levyltä vanhemmilla Topfield-malleilla tallennettuja ohjelmia. Matroska-videoiden (mkv) toisto toimii joillain videoilla, muttei läheskään kaikilla. Ongelmista johtuen Topfield onkin poistanut Matroska-tuen laitteen tiedoista nettisivuiltaan, mutta käyttöohjeista Matroska-tuki löytyy edelleen. Käyttäjillä on ollut ongelmia myös Matroska- ja DivX-videoiden tekstitysten kanssa.

CRC-2400 -boksin on kerrottu myös kaatuvan usein, eivätkä ajastukset toimi aina. Boksi on kaatunut ja menettänyt tallennuksia muun muassa kelattaessa HD-tallennetta tai katsottaessa DivX-elokuvaa muistitikulta samaan aikaan, kun boksi on aloittanut tallennuksen. Joskus laitteen kello on ihan väärässä ajasssa, eivätkä tallennukset toimi sen vuoksi. Joskus boksi ei tottele mitään kaukosäätimen painikkeita.

Ostaisitko sinä tällaisen boksin?