TopformTallentavia teräväpiirtobokseja on saatavissa jo aika monelta yritykseltä, mutta niissä kaikissa on enemmän tai vähemmän pahoja ongelmia. Monet boksit esimerkiksi jättävät ohjelmia tallentamatta.

Topform on uusi merkki, joka yrittää tuoda tarjolle varmatoimisen HD-tallentimen. Tällä hetkellä Topformin bokseista on saatavilla vain vähän tietoa. Stockmannin marraskuun etukuvaston sivulta 68 löytyy malli nimeltä Topform TF420 HD-PVR, jossa kerrotaan olevan 320 gigatavun kiintolevy. Laitetta voi käyttää sekä antenni-, että kaapeliverkoissa ja siitä löytyy teräväpiirtoviritinten lisäksi tavalliset digivirittimet. Mainoksesta ei kuitenkaan selviä voiko laitteella tallentaa kerralla usempia kanavia.

Stockmannin myymän laitteen hinta on etukuvastossa 299 euroa ja normaalihinnan kerrotaan olevan 349 euroa.  Laitetta voi kuvaston mukaan ostaa myös Stockmannin verkkokaupasta, mistä sitä ei kuitenkaan vielä löydy. Kuvaston mukaan laite on saanut myös Antenna ja Cable Ready HD -hyväksynnät, mutta Topformin laitteita ei kuitenkaan löydy vielä hyväksytyt laitteet listaavalta testatutlaitteet.fi -sivustolta.

Verkkokaupan sivuilta löytyy kaksi Topformin boksia. 365 euron hintaisessa Topform TF-5220 -mallissa on 500 gigatavun kiintolevy ja kahdet DVB-T2 ja DVB-C -virittimet, joten sitä voi käyttää antenni- ja kaapeliverkoissa. Laitteella voi tallentaa kahta kanavaa ja katsoa kolmatta. Digiboksilla voi myös katsella valokuvia tai kuunnella MP3-musiikkia ja se on tulossa Verkkokaupan mukaan myyntiin marraskuussa.

Topform TF-5221 vastaa TF-5220 -mallia, mutta siinä on suurempi yhden teratavun kiintolevy ja hintaa sillä on 426 euroa. Laite on tulossa myyntiin joulukuussa.

Topform ja sen mallinimet vastaavat hyvin pitkälti Topfieldiä ja sen mallinimiä. Tämä herättää kysymyksen, ovatko uudet boksit Topfieldin valmistamia. Muutama vuosi sittenhän Topfield teki Verkkokaupalle bokseja ProCaster-nimellä, mitkä olivat kopioita yrityksen omista bokseista.