URHOtvURHOtv:n nettilähetykset ovat jääneet näkemättä monen monta kertaa aiemminkin, eikä kanava näytä koskaan opppivan. URHOtv:llä oli aikomuksena esittää viime viikonlopun pelit nettitelevision kautta edullisella parin euron hinnalla. URHOtv ei kuitenkaan osannut tälläkään kertaa ottaa huomioon katsojien suurta määrää, jonka vuoksi pelitä jäivät näkemättä monilta katsojilta.

URHOtv tiedotti perjantain toimimattomien pelien vuoksi lisäävänsä kapasiteettia lauantaiksi: ”palvelun toiminnan takaamiseksi sivustoon tehdään muutoksia lauantain kierrosta varten”. Lauantain pelien alkuminuuteilla selvisi, ettei URHOtv:n lupauksiin kannattanut tälläkään kertaa luottaa, sillä monien katsojien pelitä jäivät edelleen näkemättä lauantainakin.

URHOtv ei ole kertonut ainakaan Iltalehdelle miten, jos mitenkään, se aikoo korvata näkemättä jääneet pelit asiakkaille. URHOtv on pettänyt katsojia joskus myös kaksinkertaisesti. Esimerkiksi viime vuoden playoffsien lähetys jäi monilta näkemättä, jonka vuoksi URHOtv lupasi näyttää seuraavan ottelun ilmaiseksi netin kautta. URHOtv ei kuitenkaan näyttänyt ottelua ilmaiseksi ja syytti medioita valehtelusta.

Myös esimerkiksi tämän vuoden talviklassikko ja playoffsit jäivät monilta näkemättä URHOtv:n ongelmien vuoksi.