URHOtvURHOtv esittää television ja nettitv:n kautta muun muassa jääkiekkoa, jalkapalloa, lentopalloa ja koripalloa. Yksi suurimmista URHOtv:llä näkyvistä lajeista on jääkiekko, jonka oikeudet URHOtv on Urheilulehden tietojen mukaan menettämässä.

Jääkiekon SM-liiga on pyytänyt kaikilta Suomen televisio-operaattoreilta tarjousta SM-liigan televisio-oikeuksista ja Urheilulehden mukaan vakavasti otettavia tarjouksia on tullut vain MTV:ltä sekä Sanomilta, eikä URHOtv:llä ole lainkaan sijaa kilpailussa. Jääkiekkopelejä tullaan luultavasti seuraamaan tulevaisuudessa Neloselta, sillä Urheilulehden sisäpiirilähteen mukaan Sanoman omistama Nelonen on tehnyt tarjouksen, josta SM-liiga ei voi kieltäytyä.

Jääkiekon televisiointioikeuksien menetys olisi URHOtv:lle kova paikka ja Urheilulehti ennakoikin oikeuksien menetyksen koituvan kanavan kuoliniskuksi.

URHOtv:llä on jääkiekon SM-liigan tv-oikeudet vuoden 2013 kevääseen saakka, mutta tietojen mukaan Sanomilla olisi valmiudet aloittaa otteluiden televisiointi jo tämän vuoden syksyllä.