Piratismi4K-televisioiden resoluutio on 4096 x 2160 ja niitä on myyty jo jonkin aikaa, mutta 4K-ohjelmien saatavuus on ollut aika heikkoa. Joitain sarjoja ja elokuvia on kuitenkin jo tarjolla esimerkiksi Netflixin ja Amazonin kautta.

Tähän saakka 4K-resoluution ohjelmia ei ole kuitenkaan saatu kopioitua piraattilevitykseen, mutta nyt tilanne näyttää muuttuneen. Itse asiassa ensimmäinen Netflixistä kaapattu 4K-resoluution Breaking Badin aloitusjakso tuli piraattijakeluun jo elokuun lopussa, mutta nyt jakoon näyttää ilmaantuneen enemmänkin katsottavaa.

TorrentFreakin saamien tietojen mukaan useat piratismiryhmät osaavat nyt kaapata 4K-videoita. Esimerkiksi Amazonista on saatu kopioitua aidolla 4K-tarkkuudella ainakin sarjojen The Man in the High Castle, Edge, Good Girls Revolt, Highston, One Mississippi ja Patriot jaksoja. Netflixistä on kopioitu ainakin Jessica Jones -sarjan jaksoja.

Ilmeisesti 4K-resoluution ohjelmia on saatu kaapattua Amazonin Fire TV:n ja Roku 4:n kautta. Amazonin ohjelmien kopiointi on mahdollisesti onnistunut Amazonin Fire TV:n kautta, koska se tukee vain heikompaa HDCP 1.4b suojausta. Rokun uutta soitinta epäillään kopiontivälineeksi, sillä se tuli myyntiin marraskuun alussa, vain hieman ennen 4K-piraattikopioiden ilmaantumista.

Tulevaisuudessa 4K-sisältöä saatetaan saada kopiotua piraattijakeluun myös Blu-ray -laitteiden kautta, sillä Blu-ray standardi on päivittynyt tukemaan 4K-videoita.