RuutuKerroimme kuukausi sitten Nelonen Median suunnittelevan uutta video-on-demand -palvelua. Nyt Nelonen Median uusi palvelu on auennut testivaiheeseen nimellä VIIHDE Beta ja palvelua voi testata kolmen euron kuukausimaksulla 31.3.2013 asti.

Ruutu Viihde tarjoaa kuukausimaksun hinnalla elokuvia, sarjoja, lastenohjelmia sekä dokumentteja. Palvelun käyttö onnistuu tällä hetkellä Windows- sekä Mac-tietokoneilla ja jatkossa palvelun luvataan toimivan myös muilla laitteilla.

Uuden videopalvelun sisältö on testivaiheen vuoksi vielä melko suppeaa, mutta uutta sisältöä luvataan viikottain. Palvelusta löytyy tällä hetkellä muutamia lastenelokuvia ja aikuisille on tarjolla muun muassa elokuvat Aliens vs. Avatars, Prinsessa, Napapiirin sankarit sekä Tyttö sinä olet tähti. Sarjapuolella tarjolla on scifi-sarja Falling Skiesin ensimmäisen kauden jaksot, Virta ja Australian Junior Masterchef. Elokuvien ja sarjojen lisäksi palvelusta löytyy tällä hetkellä noin kymmenen dokumenttia ja muutama lastensarja.

Myös MTV Media on avaamassa omaa Filmnet-videopalvelua. Lue täältä millainen MTV:n palvelusta on tulossa.