FlexveeHuomenna myyntiin tuleva suomalainen Flexvee laite ja palvelu tuo television olohuoneisiin uudella idealla. Flexveen ideana on näyttää käyttäjille interaktiivisia mainoksia, joiden kysymyksiin vastaamisesta saa pisteitä. Pisteillä voi esimerkiksi vuokrata elokuvia tai hankkia maksukanavia. Kysymyksiin ei ole kuitenkaan pakko vastata.

Aluksi Flexvee:tä voidaan käyttää vain 59 euron hintaisella erillisellä Flexvee-laitteella, joka perustuu Android 4.2:een. Laitteessa on lisäksi televisioviritin ja sillä voidaan katsella televisio-ohjelmia myös viivästetysti. Laitteella voidaan pelata tuhansia pelejä ja käyttää muun muassa Netflixiä ja Facebookia.

Laitteen kaukosäädintä voidaan käyttää Wii-konsolin tapaan, joten esimerkiksi pelien pelaaminen onnistunee helposti. Kaukosäätimessä on myös qwerty-näppäimistö.

Tällä hetkellä Flexvee:stä tiedetään vielä melko vähän. Vielä ei ole esimerkiksi tiedossa toimiiko sillä Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan Android-sovellukset tai voiko sen virittimellä katsoa HD-kanavia. Ei ole myöskään tiedossa voiko Flexveellä katsoa lähiverkossa tai muistitikulla olevia videoita tai striimata niitä DLNA:n kautta.