Katsooko joku muu olohuoneen televisiota, etkä pääse katsomaan omia ohjelmiasi? Ei hätää, sillä Sonyn Xperia Tablet S mahdollistaa television katselun ihan uusilla tavoilla. Esimerkiksi Yle Areenan ja Nelonen Median Ruutu.fi -nettitelevisioiden katselu onnistuu kätevästi Sonyn Android-pohjaisella tabletilla vaikka keittiön päydän ääressä. Myös esimerkiksi Netflix ja HBO Nordic video-on-demand -palveluiden käyttö onnistuu Sonyn tabletilla.

Sony Xperia Tablet S

Xperia Tablet S:llä voidaan myös lähettää laitteessa olevia kuvia, videoita ja musiikkia suoraan DLNA-tekniikkaa tukeviin televisioihin tai kotiteatterijärjestelmiin. Tabletista löytyy myös Sonyn Music Unlimited -palvelu, jonka avulla voidaan kuunnella miljoonia kappaleita ja tietenkin ilman mainoksia. Tabletilla voidaan käyttää tietenkin myös kaikkia Android-sovelluksia, joten esimerkiksi YouTuben tai Spotifyn käyttö onnistuu kätevästi Sonyn uutuustabletilla

Sony Xperia Tablet S:ssä on mukana myös ihan uusia oivalluksia, sillä sen sisältämän infrapunalähettimen ja yleiskaukosäädinohjelmiston avulla tabletilla voidaan ohjata kodin kaikkia viihdelaitteita. Laitteelle voidaan ohjelmoida monimutkaisia komentosarjoja ja esimerkiksi katso TV -komennolla voidaan käynnistää television lisäksi myös kotiteatterilaitteisto ja digiboksi.

Sony Xperia Tablet S

Sony Xperia Tablet S -tabletin koko on 240mm x 174mm ja näytön koko on 9,4 tuumaa. Painoa laittella on alle 600 grammaa.

Tämä on sponsoroitu artikkeli ja alta löydät Sony Xperia Tablet S:n esittelyvideon.