PiratismiMonet uutispalvelut ovat kertoneet uuden Grand Tour -sarjan olevan nyt kaikkien aikojen ladatuin sarja, tai tarkemmin ottaen sarjan jakso. Grand Tourin kerrotaan syrjäyttäneen Game of Thronesin laittomasti ladatuimpien sarjojen listan kärkipaikalta. Tämä tieto on kuitenkin täysin väärä ja tiedon alunperin julkaissut tutkimusyhtiökin on tämän myöntänyt.

Grand Tour on suositun Top Gearin alkuperäisten tekijöiden uusi sarja, joka on tarjolla Amazonin videopalvelussa. Uutisten mukaan Grand Tourin ensimmäist jaksoa on ladattu laittomasti 7,9 miljoonaa kertaa, toista jaksoa 6,4 miljoonaa kertaa ja kolmattakin 4,6 miljoonaa kertaa.

7,9 miljoonaa latauskertaa jää kuitenkin selvästi jälkeen viime vuoden ladatuimmasta sarjan jaksosta. Viime vuonna eniten latauksia keräsi Game of Thronesin kauden päätösjakso, jota ladattiin huimat 14,4 miljoonaa kertaa. Myös vuonna 2014 Game of Thronesin päätösjaksoa ladattiin ennätysmäärä, yhteensä 8,1 miljoonaa kertaa. Tämän vuoden tilastoja ei ole vielä saatavilla.

Myös esimerkiksi Pirate Bayn ladatuimpien sarjojen listan mukaan Grand Tour jää selvästi esimerkiksi Walking Deadin jaksojen jälkeen. Pirate Bayn lista kertoo kuitenkin vain nykyisen tilanteen, joten sen tietojen perusteella ei voida päätellä kaikkien aikojen tai edes viimeisten viikkojen suosituimpia sarjojen jaksoja.