EZTVEZTV on tarjonnut kymmenen vuoden ajan televisiosarjojen ystäville sarjojen jaksoja hyvälaatuisina kopioina. EZTV.it ja myöhemmin EZTV.ch ovatkin olleet monen torrenttien etsijän vakiopaikkoja ja saitti onkin löytynyt vuosittain kymmenen suosituimman torrent-saitin joukosta.

Aito EZTV on nyt kuitenkin lopettanut toimintansa ja jäljellä on enää halpa kopio, joka yrittää esittää olevansa aito EZTV. Esimerkiksi Pirate Bay, KickassTorrents ja BT-chat varoittavat käyttäjiään lankeamasta feikki-EZTV:n ansaan.

EZTV:n lopetus sai alkunsa tammikuussa, jolloin Italian .it -domaineita hallinnoiva taho lakkautti eztv.it domainin. Muutama viikko myöhemmin .it -domain tuli jälleen tarjolle ja huijarit saivat sen haltuunsa. Huijarit rekisteröivät myös Britanniaan yrityksen nimeltä EZCloud LIMITED, mikä on saman niminen kuin EZTV:n käyttämä.

Yrityksen tietoja ja väärää toimitusjohtajan nimeä käyttäen huijarit saivat haltuunsa myös EZTV.se -domainin, jota alkuperäisen EZTV:n perustaja käytti sähköpostiosoitteenaan. Tämän jälkeen huijarit saivat nollattua EZTV:n perustajan tunnuksia monissa palveluissa ja näin myös eztv.ch -domain joutui huijareiden käsiin. Lopputuloksena EZTV:n perustaja päätti lyödä hanskat tiskiin ja lopettaa toimintansa. Huijarit jatkavat edelleen toimintaansa ja pyörittävät edelleen EZTV-sivustoa.