VoddlerVoddler on julkaissut kuukausimaksullisen version videopalvelustaan. 7,9 euron hintaisen kuukausimaksullisen Voddler Plussan käyttäjät saavat monia etuja normaaleihin käyttäjiin verrattuna. Kuukausimaksua maksavien käyttäjien ei tarvitse esimerkiksi katsoa elokuvien alussa näytettäviä mainoksia ja he saavat uudet elokuvat ja sarjat katsottavakseen ennen muita käyttäjiä.

Voddler Plus -palvelu tulee heikentämään normaalien käyttäjien ominaisuuksia, sillä esimerkiksi mobiilisovellukset tulevat toimimaan jatkossa vain maksamalla kuukausimaksun. Myös ilmeisesti HD-elokuvat ovat jatkossa katsottavissa vain kuukausimaksua vastaan.

Voddlerin kuukausimaksullinen palvelu on nyt esittelytarjouksessa ja maksaa vain 1,9 euroa kuukaudessa. Tarjouksen kestosta ei ole tarkempaa tietoa. Voddleria voi käyttää edelleen myös ilman kuukausimaksua.

Voddleriin on luvassa myös muita uudistuksia tulevaisuudessa. Se aikoo esimerkiksi lisätä palveluunsa offline-tilan, jolloin elokuvia voi katsella ilman nettiyhteyttä. Voddler aikoo myös tuoda monia suosittuja Hollywood-sarjoja tarjolle palveluunsa.