ViasatViasat aloitti 3D-lähetykset vuoden 2010 lopulla ja nyt yhtiö laajentaa kolmiulotteista tarjontaansa. Elokuun 13. päivästä lähtien Viasat 3D -kanavan tarjonta on ympärivuorokautista ja kanavan kautta voi katsoa muun muassa High TV 3D -kanavan ohjelmistoa, viihde-ohjelmia, elokuvia ja urheilua.

Viasat 3D -kanavalla tullaan esittämään High TV 3D:n sisällöstä muun muassa viihdeuutisia, matkaohjelmia, draamaa, tosi-tv-sarjoja, komedioita, liikuntaohjelmia ja erikoisohjelmia. Elokuvatarjontaan kuuluvat muun muassa Conan the Barbarianin uusi versio vuodelta 2011, Spiders ja Venetsian elokuvajuhlilla palkittu The Hole.

”Toimme ensimmäisenä maksu-tv:nä 3D-lähetykset kotitalouksille vuoden 2010 lopulla. Tekniikan kehittyessä 3D on siirtymässä yhä enemmän elokuvateattereista kotiteattereihin. Suomalaisilla on myös valmiuksia 3D:n katseluun, sillä jo viime vuoden lopulla 15 % uusista myydyistä televisioista oli varustettu 3D tekniikalla”, kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen Mediaviikolle.

Suomen koko 3D-tarjonta löytyy kätevästi Digilelujen 3D-kanavat -sivulta.