VoddlerNokia ja Voddler kertoivat helmikuussa Barcelonan Mobile World Congressissa yhteistyöstä, jonka myötä Voddler tulee olemaan Nokian ainoa video-on-demand -palveluihin liittyvä yhteistyökumppani. Yhteistyön hedelmä on nyt kerättävissä, sillä Nokia Lumia -puhelimissa toimiva Voddler-sovellus on vihdoin julkaistu.

Voddlerin kautta voidaan katsella yli 5 000 elokuvaa, dokumentteja ja joidenkin sarjojen jaksoja. Osa Voddlerin sisällöstä on katsottavissa ilmaiseksi ja osa elokuvista on vuokrattavissa. Nokia yrittää erottautua muista videopalveluista uudella Voddler Lumia Movie Night -ominaisuudella, jonka avulla ystävykset voivat katsella samaa elokuvaa vaikka eri puolella maailmaa ja chattailla samalla keskenään.

”Elokuva on aina liittynyt sosiaaliseen verkostoitumiseen ja viestintään sanan varsinaisessa merkityksessä, ja nyt kännykkä on saman asian ytimessä”, sanoo Voddlerin toimitusjohtaja Marcus Bäcklund.

Voddler Lumia –sovelluksen mukana tarjotaan myös neljän kuukauden Voddler Plus –jäsenyys sekä kaksi Lumia-elokuvalippua Voddler Lumia Movie Nightin järjestämiseksi.

Voddlerin Windows Phone -sovelluksen käyttö onnistuu vain Nokian valmistamilla Windows Phone -puhelimilla.