Wbox HD2DNA on vastannut DVD Plazan keskustelualueen käyttäjän kysymyksiin ja vastauksista löytyy Wbox HD2:een suunniteltuja uusia toimintoja. DNA:n vastausten perusteella Wbox HD2 voitaneen tulevaisuudessa liittää internetiin ja sillä voisi käyttää esimerkiksi Yle Areenan kaltaisia nettitelevisiopalveluita. Myös ajastusten luonti netin kautta on suunnitelmissa.

Laitteessa olevaan USB-liittimeen voi suunnitelmien mukaan tulevaisuudessa liittää myös WLAN-donglen, jolloin laitteen voisi liittää langattomasti internetiin. USB-liittimen kautta laitteeseen voi ehkä tulevaisuudessa liittää ulkoisen kiintolevyn, mutta tämän toteutuminen on vielä epävarmaa. Tallennettuja ohjelmia ei kuitenkaan voi kopioida ulkoiselle levylle tulevaisuudessakaan salaamattomassa muodossa.

Käyttäjät ovat keskustelleet Wbox HD2 -digiboksin vioista keskustelualueilla.  Yksi suurimmista laitteen ongelmista tällä hetkellä on PlusTV:n maksukanavien toimimattomuus. Lisäksi boksi hukkaa joillain käyttäjillä välillä kaikki kanavat ja joskus ajastetut ohjelmat eivät tallennu kiintolevylle.

Wbox HD2 -digiboksista löytyy myös ominaisuus, jolla voi tallentaa automaattisesti ohjelmia annettujen hakusanojen perusteella. Automaattisten hakusanatallennusten määrä on kuitenkin rajoitettu yhteentoista, mikä tekee ominaisuudesta lähes käyttökelvottoman ainakin meidän taloudessa. Meillä on tällä hetkellä vanhassa Topfieldin digiboksissa 82 hakusanaa, joiden perusteella laite tallentaa ohjelmat automaattisesti.

DNA:n vastauksen mukaan Wbox HD2:n ohjelmistopäivitys on työn alla ja julkaistaneen syksyllä. Vielä ei ole tiedossa tuoko tämä päivitys laitteeseen uusia ominaisuuksia vai keskittyykö se vain olemassa olevien ongelmien korjaukseen.