DemonoidDemonoid, yksi suosituimmista torrent-sivustoista, joutui viikko sitten suuren hajautetun palvelunestohyökkäyksen kynsiin. Palvelun ylläpidon mukaan hyökkäys aiheutti ongelmia, joiden korjaus voi kestää jonkin aikaa. Demonoidin ylläpidon mukaan on mahdollista, että palvelua sabotoitiin palvelunestohyökkäyksen lisäksi myös jollain muulla tavalla.

Huhujen mukaan yhtä tai useampaa Demonoidin ylläpitäjää kuulusteltiin aiemmin tänä vuonna, kun heidän yhteyttään palveluun yritettiin selvittää. Ilmeisesti tämän vuoksi moni Demonoidin ylläpitäjä jätti palvelun ja tällä hetkellä sen palvelimia ylläpitää vain yksi henkilö. Demonoidin ylläpitäjällä on myös muita kiireitä. Muun muassa jokin erittäin tärkeä perheen tapahtuma pitää ylläpitäjää kiireisenä, eikä Demonoidin korjaus ole tällä hetkellä hänen työlistallaan kovinkaan korkealla.

Tällä hetkellä Demonoidin osoite on uudelleenohjattu mainoksia näyttävälle sivulle, joka vielä kaiken lisäksi yrittää asentaa käyttäjän koneelle haittaohjelmia. Demonoidin ylläpidon mukaan osoite on uudelleenohjattu mainossivulle, jotta hajautetut palvelunestohyökkäykset eivät aiheuttaisi palvelulle suuria nettiliikenteestä johtuvia kuluja.

Demonoidin käyttäjäksi ei pääse ihan helpolla, sillä sen käyttö vaatii rekisteröintiä. Palveluun on mahdollista rekisteröityä vain silloin tällöin ja rekisteröinti on avoinna vain vähän aikaa kerrallaan. Palvelun käyttäjät voivat kuitenkin lähettää ystävilleen kutsuja, joiden avulla palveluun voi rekisteröityä vaikka rekisteröinti muuten olisikin kiinni.