Yle AreenaYle on uudistamassa nettivideopalvelu Areenaa ja ensimmäiseksi uudistuneeseen Areenaan pääsevät käsiksi iPadin käyttäjät. Areenan Android- ja web-vesiot tullaan päivittämään syksyn aikana.

Areenan uudessa avausnäkymässä Yle esittelee toimituksen suosittelemia ohjelmia, joita voi selata sivusuunnassa. Suositusrullan alla esitetään kanavien tämän hetken ja seuraavaksi tulevat ohjelmat ja kanavaa klikkaamalla päästään katsomaan valitun kanavan suoraa lähetystä.

Kanavien alla aloitussivulla esitetään ohjelmia listoissa ja jokaista listaa selataan myös sivusuunnassa. Ohjelmaa klikkaamalla päästään ohjelmanäkymään, josta löytyy muun muassa ohjelman kesto ja kuvaus. Ohjelman toisto alkaa toistopainiketta painamalla ja tallenteiden laatu on edelleen parhaimmillaan 720p-tasoista. Sarjoista on tarjolla sarjanäkymä, josta voidaan valita katsottava jakso tai lukea sarjan kuvaiksen.

Yle Areenan uudessa versiossa on selvästi otettu oppia Netflixin listoista, mutta Areena on kuitenkin pidetty Areenan näköisenä.