HBOHBO Nordic aukesi viime viikolla ja se sai heti paljon palautetta muun muassa heikosta elokuvasisällöstä, huonosta laitetuesta sekä siitä, että palveluun täytyy sitoutua vuodeksi. HBO Nordic on nyt ilmeisesti päättänyt antaa käyttäjille mahdollisuuden tilata palvelu koekäyttöön ilman sitoutumista pidempään tilaukseen. Ainakin jotkut käyttäjät ovat ilmeisesti saaneet HBO:lta asiaa koskevan sähköpostiviestin, sillä eräs DVD Plazan foorumien käyttäjä on lisännyt sähköpostin sisällön foorumille.

Tärkeää tietoa HBO Nordicilta

Avasimme viime viikolla hbonordic.com -palvelumme. Jos et ole vielä saanut arvokoodia, saat sen lähiaikoina. Tämän arvokoodin avulla pääset tilaamaan palvelumme.

Palvelumme sisältää kattavan valikoiman uusien sarjojen lisäksi vanhoja klassikoitamme HBO:lta sekä muilta tuotantoyhtiöiltä. Lisäämme jatkuvasti TV-sarjoja ja elokuvia palveluumme. Muutaman seuraavan kuukauden aikana ensi-iltansa saavat uutuussarja Banshee, Girls-sarjan 2. kausi, Enlightened-sarjan 2. kausi sekä Game of Thronesin odotettu 3. kausi.

Palvelumme on nyt saatavilla PC:llä, Macilla, Android-puhelimilla ja tableteilla, Samsungin Smart TV laitteilla (sarjat 7, 8 ja 9) sekä iPhonella, iPodilla ja iPadilla. Tuettujen laitteiden lista kasvaa jatkuvasti.

Tarjoamme tällä hetkellä HD-kuvanlaadun Samsungin Smart TV laitteille. Lähiaikoina tarjoamme HD-laadun myös tietokoneille. Myöhemmin HD-laatu on luvassa muillekin laitteille.

Jotkut teistä ovat olleet huolissaan siitä, etteivät pääse kokeilemaan palvelua ilman sitovaa tilausta. Olemme huomioineet tämän, ja tästä syystä tarjoammekin teille mahdollisuuden tutustua sitoumuksetta palveluumme 31. tammikuuta 2013 asti ilman lisäkustannuksia tai pidempää sitoutumista.

Tämä tarjous on yksinoikeudella teille, jotka olette tilanneet uutiskirjeemme osoitteessa hbonordic.com viimeistään 31. joulukuuta 2012. Kiitokset vielä kerran kiinnostuksestasi palveluamme kohtaan.

Parhain terveisin,
HBO Nordic