Antenna Ready HDDigita on ollut mukana kehittämässä uutta teräväpiirtovastaanottimille suunniteltua Antenna Ready HD -sertifiointia. Uusi sertifiointi vastaa jo käytössä olevaa Cable Ready HD -sertifiointia, eikä kuluttajien kannata Digitan mukaan hankkia teräväpiirron katseluun muita kuin Antenna Ready HD -sertifioituja laitteita.

Jo aiemmin talvella uutisoitiin Digitan valmistelleen tietotekniikan ja tietoliikenteen keskusliiton FiComin, antenniverkon maksu-tv-operaattorien sekä kaapelioperaattorien kanssa vastaanotintestaukseen uuden mallin. Antenna Ready HD -sertifioinnin tarkoitus on varmistaa vastaanotinten riittävä laatu sekä helpottaa kuluttajia valitsemaan sopiva laite.

Käyttäjien keskuudessa eniten näkyvyyttä ja paheksuntaa saanut Cable Ready HD -määritysten ominaisuus on Conax-korttilinkitys, jonka piti tulla käyttöön keväällä. Kaapelioperaattoreilla on kuitenkin edelleen ongelmia korttilinkityksen käyttöönoton kanssa. Korttilinkityksen vuoksi vain Cable Ready HD -määritysten mukaisia laitteita voidaan käyttää teräväpiirtokanavien katseluun ja tallennukseen. Nähtäväksi jää, koska korttilinkityksestä aletaan puhua myös antennipuolella.