Canal DigitalDiscovery-kanavayhtiön maksukanavat lopettivat tänään näkymisen Canal Digitalin satelliittiasiakkaille, koska yhtiöiden välinen vanha jakelusopimus umpeutui, eikä uutta sopimusta ole vielä saatu aikaiseksi. Canal Digitalin mukaan uuden sopimuksen teko on viivästynyt, koska Discoveryn hinnankorotuspyynntö on kohtuuton. Yhtiöt pyrkivät kuitenkin saamaan uuden sopimuksen aikaiseksi mahdollisimman pikaisesti.

Canal Digitalin mukaan he eivät ole voineet kertoa asiakkaillensa kanavien mahdollisesta katoamisesta etukäteen, sillä Canal Digitalin ja Discoveryn välinen sopimus on estänyt aiheesta puhumisen. Canal Digitalin jakelusta toistaiseksi poistuneet kanavat ovat Discovery Channel, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, TLC, Animal Planet (HD), Eurosport 1 (HD) sekä Eurosport 2 (HD).

Kanavat ovat saattaneet kadota myös joidenkin muiden operaattoreiden asiakkailta, mikäli operaattorit ovat hankkineet Discoveryn kanavat satelliittiverkon kautta.

Päivitys 11.2.2016: Canal Digital ja Discovery-kanavayhtiö ovat päässeet sopimukseen Discovery-kanavien lähettämisestä Canal Digitalin jakelussa.