AntenniTV Viihteen toiminnan lopettamisen vuoksi myös MTV3 HD -teräväpiirtokanava poistui antenniverkosta huhtikuun lopussa. Tämän jälkeen Digita päätti lähettää MTV3 HD -kanavaa toistaiseksi omassa antenniverkossaan. DNA on nyt vihdoin saanut solmittua sopimuksen MTV Median kanssa, jonka johdosta MTV3 HD -kanava näkyy nyt myös DNA:n antenniverkossa. Samalla myös Canal+ Urheilu HD on aloittanut lähetykset DNA:n verkossa.

Uutisoimme jo viime viikolla, että Canal+ First HD on alkanut näkyä antenniverkossa ja nyt myös DNA julkisti tiedon tämänkin kanavan lähetyksien alkamisesta.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä DNA:n kanssa, jolla on jo kokemusta antennitalouksien HD-tarjonnasta MM-jääkiekkosisältöjemme kohdalla. MTV MEDIA haluaa panostaa laadukkaan HD-tarjonnan kehittämiseen. Nyt voimme tarjota MTV3-kanavan huippusisällöt ja CANAL+:n kattavan urheilu- ja elokuvatarjonnan HD-tasoisena myös antennitalouksille. Tavoitteenamme on tavoittaa kanavilla mahdollisimman moni teräväpiirtoa arvostava kuluttaja”, sanoo MTV Oy:n Internet- ja kuluttajaliiketoimintojen johtaja Jorma Härkönen.

MTV3 HD on katsottavissa DNA:n antenniverkossa pelkällä DNA Welho Antenni TV -kortilla ja Canal+ First HD sekä Canal+ Urheilu HD -kanavat löytyvät maksullisesta Canal+ Total -paketista.

MTV3 HD löytyy kanavapaikalta 33, Canal+ First HD kanavapaikalta 95 ja Canal+ Urheilu HD kanavapaikalta 96. DNA kertoo kasvattavansa antenniverkon kanavatarjontaa lähiaikoina vielä lisää, sillä neuvottelut uusista jakelusopimuksista ovat jo käynnissä.