HumaxHumax ja Pace ovat esitelleet Amsterdamin IBC-messuilla DVB-T2 -digibokseja. Humaxin boksi tukee DVB-T2 ja DVB-T -standardeja, joten sillä voi katsella myös nykyisiä digikanavia. Boksista löytyy tuki MPEG-4 H.264 -muotoisille teräväpiirtovideoille ja sillä voi tallentaa ohjelmia ulkoiselle USB-levylle. Yhden virittimen boksilla voi myös toistaa lähiverkossa tai toisilla Humaxin bokseilla olevia videoita DLNA-protokollan kautta.

Humaxin malli on tulossa myyntiin ensi vuoden alussa ja se on suunnattu Britannian markkinoille. Laitteen hinta tulee arvioiden mukaan olemaan samaa tasoa nykyisten Humaxin mallien kanssa.

Pace esitteli katseluun soveltuvan DVB-T2 -laitteen, joka on myös tulossa markkinoille ensi vuoden alussa. Pace aikoo tuoda myös tallentavan laitteen markkinoille myöhemmin.

Laitteet ovat tulossa markkinoille vasta ensi vuoden alussa, joten Britannian teräväpiirtolähetysten alkaessa joulukuussa markkinoilla ei välttämättä ole vielä yhtään teräväpiirtokatselun mahdollistavaa digiboksia.

DNA sai kesäkuussa teräväpiirtolähetysten toimiluvat antenniverkkoon Suomessa ja myös meillä lähetyksiä varten tarvitaan DVB-T2 -standardin mukaisia vastaanottimia.