ElisaHBO Nordicin kaikki sisältö on tarjolla Elisa Viihteessä 10. huhtikuuta lähtien. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi huippusarjat Game of Thrones, Boardwalk Empire ja True Blood ovat katsottavissa suomenkielisillä tekstityksillä Elisa Viihteessä vuorokauden sisällä ohjelmien Yhdysvaltain ensiesityksestä.

HBO:n ohjelmia voidaan katsoa Elisa Viihteeseen lisättävän uuden HBO Nordic -kanavan kautta. Tämän lisäksi useiden sarjojen kaikki jasot ovat katsottavissa myös ohjelmakirjaston kautta, mistä niitä voidaan katsoa milloin tahansa. Sarjojen lisäksi HBO Nordic tarjoaa katsottavaksi joitain elokuvia.

HBO Nordicin käyttö Elisa Viihteen kautta maksaa saman verran, kuin HBO Nordic yleensäkin, eli 9,90 euroa kuukaudessa (12 kk määräaikainen sopimus) tai 14,90 euroa kuukaudessa (toistaiseksi voimassaoleva sopimus).

Elisa kertoo tuovansa HBO Nordicin katsottavaksi 5.1-äänien kanssa ja HD-tasoisella kuvanlaadulla. HBO Nordicin kuvanlaatuun kannattaa kuitenkin suhtautua hieman epäillen, sillä HBO Nordic on saanut paljon risuja muun muassa kuvanlaadustaan ja palvelusta ylipäätään. Esimerkiksi Iron Skyn ohjaaja Timo Vuorensola haukkui pari päivää sitten palvelun kuvanlaadun surkeaksi ja koko palvelun käyttökelvottomaksi.