TVDigilelut on avannut uuden elokuvat -palvelun, jonka kautta löytyy normaalien ilmaiskanavien noin viikon sisällä lähettämät elokuvat. Tällä hetkellä elokuvia etsitään YLE TV1, YLE TV2, FST5, YLE Teema, MTV3, Nelonen ja Sub -kanavilta.

Palvelun tarkoitus on helpottaa elokuvien etsimistä kanavilta, jotka lähettävät elokuvia vain harvakseltaan. Palvelu ei sisällä elokuvakanavien elokuvia, koska niiden elokuvat löytyvät helposti erilaisista ohjelmaoppaista. Palvelu etsii elokuvia ohjelmatietojen perusteella, joten joskus jokin elokuva voi jäädä huomaamatta tai jokin ohjelma merkitään elokuvaksi, vaikkei se sitä ole.

Palvelun avulla esimerkiksi elokuvien tallentajat voivat tehdä ajastukset paljon helpommin, koska elokuvia ei tarvitse etsiä laitteiden ohjelmaoppaiden (EPG) avulla.

Uusi palvelu löytyy Digilelujen yläreunasta ja sen osoite on http://www.digilelut.fi/elokuvat/.

Digilelut tarjoaa myös jo aiemmin avatut uudet sarjat ja jatkuvat sarjat -palvelut, joiden avulla uusien alkavien ja tauolta palaavien jatkuvien sarjojen löytäminen on todella helppoa.

Jos huomaatte jonkin elokuvan puuttuvan palvelusta, ilmoitattehan siitä esimerkiksi jättämällä kommentin tähän viestiin. Näin voimme parantaa palvelun toimintaa.