FIN-TVPiraattielokuvia ilmaiseksi suomenkielisillä tekstityksillä tarjoava Fin-TV -palvelu on ilmoittanut lopettavansa toimintansa Suomessa ensi kesänä. ”Ajattelimme, että suljemme fin-tv sivuston kesällä, koska maassanne on niin paljon kateellisia ihmisiä. Olemme top-10 parhaan joukossa listatessa Suomen parhaimpia sivustoja, mutta jotkut idiootit eivät vaan kestä sitä. Vietimme paljon aikaa suomalaisten ihmisten parissa, mutta jotkut vitun idiootit henkilöt kirjoittavat meistä, että olemme huijareita”, vuodattaa palvelun ylläpitäjä sivustolla.

”Suomessa on paljon rasistisia ihmisiä, myös idiootteja.”, jatkaa Fin-TV:n ylläpito.

Suomalaisten harrastelijoiden tekstityssivustot menivät eilen lakkoon vastustaakseen Fin-TV:n tapaa poistaa tekstityksistä tekijöiden tiedot.

Fin-TV on ollut erittäin suosittu ja esimerkiksi viimeisen kymmenen päivän aikana palvelun tarjoamia elokuvia on katsottu kymmeniätuhansia kertoja.

Fin-TV:n perustajan Ruotsissa toimiva vastaava palvelu on aiemmin toiminut osoitteessa filmersite.com, mutta nyt näiltä sivuilta löytyy vain teksti ”This Account Has Been Suspended”.

Päivitys 21.2.2011: Fin-TV aikookin jatkaa toimintaansa Suomessa.