MaxivisionMaxivisionin IPTV-palvelu on toiminut ilman suurempia ongelmia monta kuukautta, mutta noin joulukuun alusta lähtien kuva on alkanut jumittamaan silloin tällöin muutamaksi sekunniksi ainakin tallenteiden katselussa. Parhaimmillaan kuva jumittaa vain muutaman sekunnin, jonka jälkeen katselu voi jatkua ilman ongelmia. Pahimmillaan kuva jäätyy kokonaan, jonka jälkeen Maxivisionin laite käynnistelee itseään uudelleen noin minuutin verran.

”Perkele! Kyllä on hienot laitteet ja kaikki, mutta mikään ei toimi. Olispa taas vain kolme kanavaa ja pelkkä televisio, eikä mitään toimimattomia digibokseja”, sanoi allekirjoittaneen vaimo eilen, kun tallenne jumittui toistamiseen viidentoista minuutin aikana ja saimme odotella katselun jatkoa jälleen minuutin verran.

Onglmasta on raportoitu keskustelualueilla, useasti Maxivisionin Facebook-sivulla ja heidän asiakaspalvelu-sivullaan. Maxivision ei sen sijaan ole pahemmin vastaillut vikaraportteihin. Joulukuun 7. päivä vastasivat sentään jotain Facebook-sivullaan: ”Meille ei ole tullut muita vastaavia vikailmoituksia. Tämä on vaaankin ollut vain hetkellinen häiriö”.

IPTV-palvelut ovat viime aikoina saaneet uusia kilpailijoita Netflixin ja HBO Nordicin kaltaisista video-on-demand -palveluista, joten asiakkaiden ongelmien luulisi kiinnostavan heitä. Maxivisionin tapauksessa kiinnostusta ei näytä pahemmin olevan.