FlixmoreFlixmore on uusi nettipalvelu, joka tarjoaa katsottavaksi elokuvia ilmaiseksi. Tällä hetkellä palvelussa on tarjolla vasta nelisenkymmentä suosittua elokuvaa. Katsottavaksi löytyy esimerkiksi juuri julkaistuja elokuvia, kuten esimerkiksi The Revenant, The Hateful Eight, Mad Max: Fury Road ja 007 Spectre. Uutuuksien lisäksi tarjolla on vuoden-parin ikäisiä elokuvia, esimerkiksi Interstellar sekä hieman vamhempaakin tarjontaa, esimerkiksi Yön ritari vuodelta 2008.

Ilmaisten elokuvien lisäksi palveluun näyttäisi olevan tulossa ilmaisia sarjoja. Tällä hetkellä tosin ainoa saatavilla oleva sarja on Gotham, josta on tarjolla vain muutama jakso. Flixmoren käyttöliittymä matkii Netflixiä ja se on helposti käytettävissä tietokoneen lisäksi mobiililaitteilla sekä esimerkiksi älytelevisioilla.

Ainakin osa ilmaisia elokuvia tarjoavan palvelun videoista on saatavilla HD-muodossa ja ohjelmat on tekstitetty suomeksi. Flixmoren tämän hetkinen tarjonta näyttäisi tulevan laittomien suoratoistopalveluiden kautta. Netistä on löytynyt aiemminkin suuren suosion saaneita videopalveluita, jotka tarjoavat ilmaisia elokuvia. Esimerkiksi suositut HDFIN ja Fin-tv ovat olleet tällaisia palveluita.

Flixmore on mitä luultavimmin laiton palvelu, mutta sen käyttäjät eivät välttämättä syyllisty laittomuuksiin. Tällaisten palveluiden käyttö on laitonta, jos katsojan laite jakaa elokuvia tai sarjoja katselun ohessa myös muille käyttäjille. Esimerkiksi suosittu Popcorn Time toimii näin. Käyttö ei sen sijaan ole laitonta, jos ohjelmia ei jaeta käyttäjän koneelta eteenpäin, eikä ohjelmasta tehdä kopiota käyttäjän koneelle. Palvelun käyttö tapahtuu omalla vastuulla ja Digilelut suosittelee laillisten palveluiden käyttöä.